Fotbalul Județean promovează (9)

duminicapetarla.ro

A apărut un nou episod dedicat fotbalului județean. Articolul de astăzi are ca ca scop prezentarea echipelor ce vor merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a în Regiunea 2.

Regiunea 2

Maramureș: Campioana Maramureșului se va afla în urma finalei în dublă manșă dintre campioana Nordului, Avântul Bârsana, și campioana Sudului, Viitorul Ulmeni. Favoriți sunt cei de la Viitorul Ulmeni, echipă care dispune de mai mulţi jucători experimentaţi, inclusiv Sergiu Costin, campion al României cu Oțelul. Avântul Bârsana este arhicunoscută pasionaților de fotbal din România grație meciului cu Steaua din șaisprezecimile Cupei României 2013/14. În primul meci, Ulmeniul a câștigat, la Bârsana, cu 3-1.

Sălaj: Campioana Sălajului se va decide în ultima etapă, în lupta pentru titlu fiind Unirea Mirşid și Dumbrava Gîlgău. Unirea are 3 puncte avans cu înainte de disputarea ultimei partide.

Satu Mare: Județul care l-a dat fotbalului pe regretatul Didi Prodan, este format din 3 serii. După încheierea meciurilor din serii, cele 3 campioane se califică într-un Final Four, alături de câștigătoarea unui mini-turneu disputat între ocupantele locurilor 2 din fiecare serie. CSM Satu Mare, echipa primăriei, și Talna Orașu Nou, sunt primele calificate în Final Four, urmând ca în acest weekend să se decidă celelalte participante. Vestea bună este că echipa suporterilor olimpiști, Olimpia MCMXXI Satu Mare, va promova în Liga a 4-a.

Bistrița Năsăud: Cu 3 etape până la finalul play-off-ului Ligii a 4-a, lupta este tot mai încrâncenată, 3 echipe luptându-se la baionetă pentru accederea în barajul promovării în liga a 3-a. Un ușor avantaj are Progresul Năsăud, ACS Dumitra și Minerul Rodna păstrează și ele șanse la promovare.

Cluj: În Cluj lucrurile sunt clare, CS Floreşti este campioana Ligii a 4-a și va merge la barajul de promovare.

Bihor: La fel ca în Cluj, în Bihor lucrurile sunt clare, CSC Sânmărtin fiind echipa ce va merge la baraj.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur. Datele de disputare vor fi: 15 iunie 2019, ora 18:00, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30.

Pronosticul nostru pentru baraj:

Viitorul Ulmeni – Unirea Mirșid

CSM Satu Mare – Progresul Năsăud

CS Florești – CSC Sânmărtin

Pronosticul nostru pentru promovare: Viitorul Ulmeni, CSM Satu Mare și CS Florești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.