Fotbalul Județean promovează (12)

A apărut ultimul episod dedicat fotbalului județean. Articolul de astăzi are ca ca scop prezentarea echipelor ce vor merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a din Regiunea 6 și Regiunea 7.

Regiunea 6

Călărași: Mostiștea Ulmu a dominat autoritar Liga a 4-a Călărași în acest sezon și va reprezenta județul la barajul de promovare în Liga a 3-a. Aceștia vor avea un meci greu cu Carmen București, roș-negrii având la dispoziție mai mulți jucători experimentați.

București: Poate că cea mai mare surpriză este situația din București. Chiar dacă toată lumea o vede favorită clară pe Steaua la câștigarea campionatului, Carmen a reușit surpriza și a terminat pe 1, urmând să joace la baraj. În meciul direct din play-off-ul Ligii a 4-a București, în fața unui public stelist de zile mari, băieții antrenați de Marius Lăcătuș au pierdut cu 1-0 în fața celor de la Carmen.

Ialomița: Câștigătoarea campionatului este Recolta Gheorghe Doja. Echipa micuței comune din Bărăgan va reprezenta Ialomița la baraj.

Ilfov: ACSO Viitorul Pantelimon a obținut prin victorie 3-1 contra celor de la ACS Periș, în ultima etapă a campionatului Ligii a IV-a, titlul de campioană a județului Ilfov. În atacul ilfovenilor evoluează Andrei Voican, fostul jucător al celor de la Universitatea Cluj și Metaloglobus.

Giurgiu: La județul de la Dunăre, după finalul sezonului regulat se dispută un turneu de tip Final Four. Anul acestea s-au calificat echipele: AS Mihai Bravu, AFC Singureni, Argeșul Mihăilești și Energia Remus. Finala s-a disputat între AS Mihai Bravu și Argeșul Mihăilești și a fost adjudecată după executarea loviturilor de departajare de cei de la AS Mihai Bravu.

Prahova: CS Blejoi a câștigat campionatul din Prahova fără să piardă vreo partidă, devenind campioni cu 4 runde înainte de final. La fel ca anul trecut, trupa din Blejoi va reprezenta Prahova la barajul pentru Liga a 3-a.

Pronosticul nostru pentru promovare: Carmen București, ACSO Viitorul Pantelimon și CS Blejoi.

Regiunea 7

Galați: Pentru al doilea al rând, Universitatea “Dunărea de Jos” Galați își adjudecă titlul de campioană județeană. În februarie echipa l-a înregimentat pe Sorin Frunză, fostul jucător al Oțelului șu Urziceniului, și vizează promovarea în Liga a III-a. Anul trecut, echipa antrenată de Cătălin Savu a ratat acest obiectiv, după ce a fost învinsă în meciul de baraj de CS Făurei.

Buzău: Fotbal Team Săgeata a încheiat campionatul pe prima poziţie, cu 88 de puncte, acumulate în urma a 29 de victorii şi o remiză. La golaveraj, 154 de goluri au marcat fotbaliştii TEAM-ului, în timp ce au primit doar 19. Va fi un meci interesant cu reprezentanta Galațiului, ambele echipe dorindu-și promovarea.

Brăila: Turneul play-off din Liga a 4-a Brăila a fost adjudecat de Viitorul Ianca. Echipa antrenată de Cosmin Necoară va întâlni campioana din Vrancea.

Vrancea: Campioana Superligii Altdorf Tehnik din acest sezon este ACS Mausoleul Mărășești. Jucătorii antrenați de Romeo Drăgan au reușit eventul județean în acest sezon. ACS Mausoleul Mărășești este singura echipă din Vrancea este susținută 100% din fonduri private.

Tulcea: Pentru al 3-lea sezon consecutiv, Pescărușul Sarichioi a devenit campioana județului. Dacă acum 3 ani erau învinși la baraj de Farul, iar anul trecut de Gloria Buzău, de data aceasta Pescărușul are o dublă ce pare mai facilă, Poseidon Limanu – 2 Mai, campioana Constanței. Totodată acest meci va desemna campioana onorifică a Dobrogei.

Constanța: Poseidon Limanu 2 Mai a câștigat lupta cu CS Năvodari și va merge la baraj. Cu doar o etapă înainte de final, în meciul direct, băieții conduși de Cristi Petcu și Erdinci Cogali, au terminat la egalitate, scor 1-1, și și-au asigurat matematic titlul. Echipa de malul Mării Negre este o nou promovată din Liga a 5-a Constanța.

Pronosticul nostru pentru promovare: Fotbal Team Săgeata, ACS Mausoleul Mărășești și Poseidon Limanu 2 Mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.