Fotbalul Județean promovează (11)

A apărut un nou episod dedicat fotbalului județean. Articolul de astăzi are ca ca scop prezentarea echipelor ce vor merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a din Regiunea 4 și Regiunea 5.

Regiunea 4

Caraș-Severin: Cu o etapă înainte de finalul campionatului, croații carașoveni de la Voința Lupac sunt pe locul 1, cu un punct peste Viitorul Caransebeș 1913. În ultima rundă, cei de la Lupac vor da piept cu o altă echipă a comunității croate, Croația Clocotici.

Timiș: Fortuna Becicherecu Mic a câștigat Liga a 4-a Timiș. Mai faimoasă este echipa feminină a clubului, care joacă în primul eșalon feminin și tocmai ce a pierdut Finala Cupei României.

Arad: După 16 ani de așteptare Progresul Pecica speră să revină în Liga a 3-a, dar pentru asta campioana județului Arad trebuie să treacă de baraj.

Hunedoara: Campioana Hunedoarei este Retezatul Hațeg. Din păcate, echipa fanion a județului, Jiul Petroșani, se zbate în continuare în anonimat, terminând acest sezon pe locul 10.

Mehedinți: CS Strehaia a câștigat campionatul Ligii a 4-a Mehedinți.

Gorj: Cu o etapă rămasă de disputat, 3 echipe încă mai au șanse matematice pentru barajul de promovare. Gilortul Târgu Cărbunești este favorită, fiind pe locul 1 cu 69 de puncte, urmată de Știința Turceni, 67 de puncte, și Petrolul Bustuchin, 66 de puncte.

Pronosticul nostru pentru promovare: Voința Lupac, Retezatul Hațeg și Gilortul Târgu Cărbunești.

Regiunea 5

Argeș: În ultima etapă se va decide campioana Argeșului. Pe primul loc se află Real Bradu cu 65 de puncte, iar pe locul 2 este Voința Budeasa cu 64 de puncte. La Bradu evoluează fostul jocul al Sportului Studențesc și Dinamo Kiev, Cristian Irimia.

Vâlcea: Superliga la fotbal își cunoaște deja campioana din acest sezon. Viitorul Dăești a învins fără drept de apel pe Chimia Râmnicu Vâlcea, scor 9-0, asigurându-și biletele de participare la barajul de promovare.

Teleorman: Unirea Brânceni a câștigat campionatul Ligii a 4-a Teleorman.

Dolj: În play-off-ul Ligii a 4-a Dolj mai este un meci de disputat, Tractorul Cetate fiind principala favorită, având un punct peste ocupanta locului 2, Dunărea Calafat. Cei din Cetate au mai câștigat ultima dată campionatul județean în 2017.

Olt: Campioană detașată a județului Olt este CSM Slatina, care cu o etapă înainte de final are 22 puncte avans față de locul 2, Petrolul Potcoava. Slătinenii au învins în acest sezon de Cupa României pe FC Argeș, având promisiuni din partea Companiei Naționale de Investiții că se vor alege și cu un stadion nou.

Dâmbovița: Gloria Cornești este pe primul loc, urmată de Recolta Gura Șuții, la o distanță de 2 puncte și cu o etapă rămasă de disputat.

Pronosticul nostru pentru promovare: Real Bradu, Tractorul Cetate și CSM Slatina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.