Fotbalul Județean promovează (10)

Grafică: Alex Dobrică

A apărut un nou episod dedicat fotbalului județean. Articolul de astăzi are ca ca scop prezentarea echipelor ce vor merge la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a în Regiunea 3.

Regiunea 3

Harghita: În Harghita fotbalul județean se împarte în 2 serii, urmate de 2 play-off-uri care dau formațiile ce își vor disputa finala campionatului. CSM Gheorghei și Galambfalva Porumbenii Mari se vor duela, tur-retur, pentru locul la baraj de anul acesta.

Sibiu: Campioana Sibiului este Viitorul Șelimbăr, echipă ce a dominat categoric acest sezon competițional. Șelimbărul a ajuns la golaveraj +103 (112-9) și 68 de puncte.

Covasna: Stăruința Zagon este liderul Ligii a 4-a Covasna, având un avans de 2 puncte față de cei de la FC Păpăuți, cu doar etapă înainte de final. Totodată, cei din Zagon vor da piept cu cei de la Ojdula, ultimul loc, astfel că sunt cu un picior și jumătate la baraj.

Brașov: În Brașov lucrurile sunt clare, Olimpic Zărnești va fi echipa ce va reprezenta județul la baraj. O posibilă promovare ar duce la 4 numărul echipelor brașovene în Liga a 3-a.

Mureș: Cu 24 de victorii din tot atâtea posibile, CSM Târgu Mureș își propune să câștige și ultimele 2 etape rămase, pentru a se încununa campioană absolută a județului Mureș. Cu un atac care a marcat 169 de goluri și o apărare care a primit doar 15, cu siguranță planurile echipei sunt să nu facă figurație în Liga 3-a, așa cum a făcut MSE Târgu Mureș.

Alba: Sportul Petrești, echipa cu cel mai bun atac din Ligă, 95 de goluri marcate, a obținut biletele pentru baraj.

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur. Datele de disputare vor fi: 15 iunie 2019, ora 18:00, respectiv 22 iunie 2019, ora 17:30.

Pronosticul nostru pentru baraj:

CSM Gheorgheni – Viitorul Șelimbăr

Stăruința Zagon – Olimpic Zărnești

CSM Târgu Mureș – Sportul Petrești

Pronosticul nostru pentru promovare: CSM Gheorgheni, Olimpic Zărnești și CSM Târgu Mureș

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.